ارايه تسهيلات به هنرمندان رشته‌هاي در حال منسوخ

معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان قزوين با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت: حوزه حفظ و احياي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي قزوين رئوس برنامه‌هاي اجرايي خود در سال 87 را اعلام کرد .

حميد رضا قاسمي افزود: ايجاد زمينه براي شرکت هنرمندان مشغول به فعاليت در رشته‌هاي در حال منسوخ ، تشکيل کلاس‌هاي آموزشي در رشته‌هاي منسوخ شده يا در حال منسوخ از مهمترين برنامه‌هاي اين حوزه بود .

وي تصريح کرد: ارايه راهکارهايي به منظور تشکيل کلاس‌هاي آموزشي در برخي از رشته‌ها که نيازمند مکان و فضاي خاصي هستند و تشويق فارغ التحصيلان رشته‌هاي مرتبط و فعالان عرصه صنايع دستي به يادگيري رشته‌هاي در حال منسوخ شدن نيز از ديگر برنامه‌ها است .

قاسمي اضافه کرد: تهيه مقالات مختلف ، ارايه طرح‌هاي نو به هنرمندان و صنعتگران فعال به منظور توليد آثار نو همراه با حفظ اصالت ، آسيب‌شناسي دارها و دستگاه‌هاي بافندگي و رفع نواقص موجود به منظور بهينه‌کردن توليدات و رعايت مسايل مربوط به استانداردهاي فيزيکي بدن نيز از برنامه‌هاي اين معاونت است .

وي ادامه داد: تهيه فيلم‌هاي مستند از رشته‌هاي منسوخ شده يا در حال منسوخ ، تهيه فيلم ‌هاي آموزشي از رشته‌هاي منسوخ شده يادر حال منسوخ ، معرفي انواع مختلف صنايع دستي منسوخ شده يا در حال منسوخ به افراد از طريق استفاده از آنها در دکوراسيون ادارات و ارگان‌ها نيز در ادامه برنامه‌هاي اين معاونت بود .

قاسمي خاطرنشان کرد: انجام پژوهش‌هاي مرتبط ، همکاري با صدا و سيما در راستاي معرفي صنايع دستي ، اقدامات موثر و نو در زمينه حفظ و احياي هنرهاي سنتي و صنايع دستي به صورت ريشه‌اي نيز از ديگر برنامه‌هاي اين معاونت بود .

حوزه حفظ و احياي معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان قزوين در بين حوزه‌هاي حفظ و احياي معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي کل کشور رتبه پنجم را کسب کرده است ./104

انتهای پیام/

کد خبر 1388012917